Om Oss2018-10-25T11:46:10+00:00

OM OSS

SIOX Solutions är ett registrerat varumärke tillhörande Profcon AB och kommer ursprungligen från Telefrang. Den 1:a oktober 2016 fusionerades Telefrang och Profcon Electronics och samtidigt ändrades namnet till Profcon AB. Profcon AB fortsätter att ingå i Olsson & Jansson-gruppen.

Vi har servat kunder i 50 år med elektronikkonstruktioner och vår fokus är att leverera konstadseffektiva produkter med hög kvalitet och lång livslängd.

HISTORIA

Från början var produkterna high-end audio med förstärkare och högtalare som huvudprodukt. Men med elektronikens intåg i industrin och att de första mikroprocessorerna kom ut på marknaden styrdes verksamheten om mot automationsprodukter.

PROFCON IDAG

Idag servar vi kunder med allt från standardprodukter till kundspecifika lösningar.
Konstruktion görs av egen personal och produktion sker i Sverige, främst i Göteborgsområdet. Detta ger högsta möjliga flexibilitet och minsta möjliga miljöpåverkan.

STARKA REFERENSER

Många industrikunder finns på kundlistan och företaget har varit med om en otrolig resa där elektronik i olika former fått större och större utrymme.
Kunderna återfinns inom de flesta områden såsom industri, marint, fastighetsautomation och transportsektorn.

VARFÖR VÄLJA OSS

Vår långa erfarenhet av elektronik, insikt i många slutkundsmarknader, vår kvalitets- och vår serviceinriktade personal ger oss starka konkurrensfördelar.
Komponentval görs för att säkerställa lång produktlivslängd. Allt för att totalkostnaden skall bli så låg som möjlig.

Kontakta oss för en första förutsättningslös diskussion om Era behov.

Micael Andersson, VD